Verblijf op een unieke locatie

Over Allurepark Laag Kanje

Allurepark Laag Kanje is veel meer dan een sfeervolle camping op de Utrechtse Heuvelrug. Als voormalig adelijk landgoed, schitterend gelegen in een bosrijke omgeving, ademt het park rust en ruimte. U kunt daar op alle mogelijke manieren van genieten. Wij bieden ruime plaatsen op onze camping waar u comfortabel kunt kamperen met uw eigen tent, caravan of camper en genieten van het buitenleven. U kunt ook kiezen voor een luxe Heuvelrug Lodge, Safaritent, Trekkershut of eigentijds Boschalet. Wat bij u het beste past, maakt u uiteraard zelf uit. Wij bieden in alle gevallen rust en ruimte. U kunt precies doen waar u zin in hebt. Zelfs als dat helemaal niets is. Uw keuze staat bij ons centraal.

Het zou ons niet verbazen als Allurepark Laag Kanje u zó goed bevalt dat u er een eigen stek zou willen hebben. Een plek waar u het hele jaar door heerlijk kunt genieten. In dat geval nodigen wij u van harte uit een chalet te plaatsen op ons park. Bespreek gerust de mogelijkheden en geniet van een eigen "buitenhuis" op Laag Kanje.

Laag Kanje is aangesloten bij het samenwerkingsverband Allure. Een zestal zelfstandige en gastvrije (familie) campings en bungalowparken op de Utrechtse Heuvelrug

Daarom Allure Park Laag Kanje:
  • ...elkaar ontmoeten
  • ...je eigen gang gaan
  • ...dichtbij de natuur
  • ...ontmoetingen met mens en cultuur
  • ...vanuit familietraditie gastgericht