Verblijf op een unieke locatie

Over Allurepark Laag Kanje

Allurepark Laag Kanje is een sfeervolle camping op de Utrechtse Heuvelrug. Als voormalig adellijk landgoed schitterend gelegen in een bosrijke omgeving vol met beleving. Om even helemaal weg te zijn hoeft u niet ver te reizen. De comfortabele en moderne voorzieningen op Allurepark Laag Kanje bieden u alle mogelijkheden om heerlijk te genieten. Omringd door de mooie natuur en cultuur geniet u tijdens uw vakantie in Utrecht van rust, ruimte en vrijheid : lekker relaxen en alle tijd.

Op Camping Laag Kanje kunt u comfortabel kamperen met uw eigen tent, caravan of camper en genieten van het buitenleven. U kunt ook kiezen voor het huren van luxe Heuvelrug Lodges, Safaritenten, Trekkershutten en een eigentijds Boschalet. 

Tevens bent u van harte welkom voor het plaatsen van een chalet. Het hele jaar kunt u genieten van uw "tweede woning" op de Utrechtse Heuvelrug! 

Of u nu uw vakantie van tevoren plant of last minute naar de provincie Utrecht komt, op Camping Laag Kanje bent u van harte welkom!

Op Laag Kanje kunt u ook terecht met uw camper. Een heerlijk weekendje weg om de fraaie Utrechtse Heuvelrug te ontdekken.

Laag Kanje is aangesloten bij het samenwerkingsverband Allure. Een zestal zelfstandige en gastvrije (familie) campings en bungalowparken met als doel het promoten van de Utrechtse Heuvelrug.  

Daarom Allure Park Laag Kanje:
  • ...elkaar ontmoeten
  • ...je eigen gang gaan
  • ...dichtbij de natuur
  • ...ontmoetingen met mens en cultuur
  • ...vanuit familietraditie gastgericht