Super gezellig

Brasserie

Lekker uit eten bij Brasserie Laag Kanje in Maarn

Brasserie Laag Kanje is een sfeervolle locatie. Schitterend gelegen in een bosrijke omgeving en op loopafstand van het Henschotermeer. Deze combinatie van bos, meer en strand is uniek in Nederland! Na een gezellige vakantiedag eerst even douchen en opgefrist hebt u trek in een glaasje bier of wijn. Terwijl u zit te genieten van uw drankje op het terras van onze Brasserie ziet u prachtige borden met overheerlijke gerechten voorbijkomen. Blijf lekker zitten is ons advies. Waarom zou u zelf koken? Onze Brasserie zet de heerlijkste gerechten op tafel. Er staat voor iedereen iets lekkers op het menu.

Brasserie Laag Kanje is niet uitsluitend geopend in het vakantieseizoen. Door het jaar heen staan wij heel graag tot uw beschikking voor familiereünie, vergadering met lunch of diner, bruiloft of voor welke andere gelegenheid ook. Wij besteden graag alle aandacht aan uw feestelijke of officiële bijeenkomst.

Een zonnig terras zorgt voor een Bourgondische ambiance.

Wilt u met uw gezelschap een tocht door Nederland maken? Onze All Inclusive Service geeft de beleving van de dag. Tegen een scherp tarief zorgen wij voor een VIP Touringcar in combinatie met een diner in onze Brasserie

Voor ons wordt GAST met hoofdletters geschreven. Bespreek uw wensen met Elly of Anton Faas. Dan komt alles in orde!

Brasserie Laag Kanje

Laan van Laag Kanje 3
3951 KD Maarn
0343 - 445892
06.25097537

www.brasserielaagkanje.nl ( info@brasserielaagkanje.nl)