Utrechtse Heuvelrug - topvakantie

De Utrechtse Heuvelrug - verrassend veelzijdig

Allurepark Laag Kanje is gelegen midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, dat zich uitstrekt van de Grebbeberg tot het Gooimeer. Een vakantiegebied bij uitstek dat grandioze uitzichten kent over eindeloze bossen, heidevelden, zandverstuivingen en rivieren.

Op ontdekkingstocht komt u prachtige landgoederen en kastelen tegen. U kunt er in alle rust heerlijk wandelen en fietsen. In de idyllische dorpjes vindt u gezellige restaurantjes waar u heerlijk kunt opladen na een dag op pad te zijn geweest. Een vorstelijk gebied met ALLURE.

Park aan het Bosbad Henschotermeer

Middenin dit gevarieerde vakantieland vindt u Allurepark Laag Kanje. Prachtig gelegen naast het unieke Bosbad Henschotermeer (badkaartjes via henschotermeer.nl) waar het heerlijk toeven is op de schone zandstranden en waar u een duik kunt nemen in het aangename zwemwater.

Tijdens uw verblijf op het gemoedelijke Laag Kanje met alle denkbare voorzieningen, geniet u van een rijke omgeving, het water, het bos en de heide. Een prachtige uitvalsbasis voor een actieve of luie vakantie.

Goed om te weten: het meenemen van huisdieren is niet mogelijk

Informatie over het Corona Virus: 

Beste gast/klant/bezoeker,

Met behulp van deze flyer willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. Er is op dit moment geen reden om vakanties te vermijden of af te gelasten. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Lees meer

______________________

Acht redenen om vakantie te vieren bij Allurepark Laag Kanje :

  • Bekroonde wandel- en fietsroutes
  • Bereikbaarheid met openbaar vervoer
  • Persoonlijke aandacht voor onze gasten
  • Mogelijkheid tot familie-groepskamperen
  • Ongedwongen en ontspannen sfeer
  • Van kleinschalig kamperen tot luxe accomodaties
  • En....geen toeristenbelasting p.p.p.n jeugd tot 13 jaar (m.u.v. Klein Landeck) 
  • Loopafstand naar Henschotermeer dus geen parkeerkosten